Jouw groei met practitioner NLP

Als je gaat werken met neuro-linguïstisch programmeren kun je dat op verschillende niveaus doen. Vaak kun je op een laagdrempelige manier kennismaken met de methode. Als je dat eenmaal ervaren hebt wil je meestal meer. Een logische stap is dan om de training Practitioner NLP te doen. Daarin ga je dieper in op de stof waarvan je hebt kunnen proeven tijdens de introductietraining. Je zult jezelf beter leren kennen en meer inzicht krijgen in wat mensen drijft en waarom mensen doen wat ze doen. In dit artikel geven we je een inkijkje in wat je kunt verwachten als je besluit om deze training te gaan doen. Je zult ervaren dat je als persoon een mooie ontwikkeling doormaakt. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder en ontdek wat het jou kan brengen.

Leer omgaan met je emoties

Tijdens de Practitioner NLP leer je omgaan met je emoties. Je ervaart dat je emoties er kunnen zijn zonder dat ze de show runnen en je gedrag bepalen. Je kunt je emoties vanaf een afstand waarnemen zonder dat je erin verdrinkt. Dat maakt dat je je beter voelt. Je voelt je minder overdonderd en emoties en kunt meer uit het verhaal blijven dan de emoties je vertellen. Dat is handig als je in contact bent met andere mensen die dingen doen die jou triggeren. De triggers verminderen aanzienlijk en mocht een trigger je toch raken dan kun je er veel beter mee omgaan. Daardoor voel je veel meer dat je de controle hebt over jezelf onder alle omstandigheden. Je hebt minder last van moodswings en voelt je rustiger en evenwichtiger.

Met Practitioner NLP inzicht in je brein

Het belangrijkste dat de training Practitioner NLP jou brengt is dat je heel goed leert hoe je brein werkt. Zoals we in de inleiding al aangegeven hebben, leer je om je gedachten te sturen in plaats van dat jouw gedachten jou sturen. Daarmee heb jij de controle over hoe je je voelt, hoe je je leven wilt leven en kun je veel makkelijker keuzes maken. Het leuke is dat het inzicht in de werking van je brein je ook helpt om anderen beter te snappen. Je kunt veel beter begrijpen waarom anderen doen wat ze doen en dat gedrag relativeren. Je zult je veel minder snel ergeren aan anderen. Daarbij kun je zelf beter reguleren hoe je je voelt. Dat scheelt een hoop frustratie.

Persoonlijke leiding, zelfinzicht en relativeringsvermogen

Met de Practitioner NLP training ga je ervaren hoe het is om de persoonlijke leiding te nemen over je leven. Het zelfinzicht helpt je om lief voor jezelf te zijn, jezelf te motiveren om stappen te zetten in je leven die bijdragen aan je dromen en die jou zonder moeite een magneet voor succes maken.

Als Practitioner NLP effectiever communiceren

Tot slot leert de Practitioner NLP jou om op een veel effectievere manier te communiceren. Je leert hoe je mensen voor je kunt winnen zonder te manipuleren. Verder leer je door middel van een NLP opleiding om te gaan met allerlei soorten mensen, ook de mensen die je voorheen behoorlijk konden triggeren.